Koledar / Dogodek

Lokacija: Portorož
Začetek: 21.1.2017
Povezava: http://registracije.gimnasticna-zveza.si/

Sedmi Kongres Gimnastične zveze Slovenije vas pričakuje, kot vedno do zdaj, tretji vikend januarja v Portorožu. Posebnega opisa dogodek več ne potrebuje, saj gre zdaj že za ustaljeno prakso.

Prvi dan kongresa (petek) bo potekala Mednarodna znanstvena konferenca, ki je brezplačna za vse udeležence. Več o njej si lahko preberete na spletni strani: http://congress-gzs.blogspot.si/.

V soboto in nedeljo bo potekal Kongres GZS. Glavna tema sobotnega dela, ki se nanaša na vse panoge GZS, razen na pilates in aerobiko, je »Preventiva v gimnastiki«. V nedeljo pa vas čakajo zanimive delavnice iz pilatesa in aerobike. S tem, ko se prijavite na kongres in plačate kotizacijo, le to velja za oba dneva kongresa in se lahko udeležite vseh ur, ki vas zanimajo.
Gradivo kongresa bo ponovno zajeto v obliki strokovnega priročnika, ki ga bo udeleženec prejel ob akreditaciji, skupaj z Inskripcijsko listino.
V soboto zvečer bo, tako kot vsako leto, kongres obogatila prireditev »Športnik leta 2016« GZS.

URNIK: v priponki RAZPIS

PRIJAVA:
Sodelovanje na Mednarodni znanstveni konferenci ne zahteva predhodne prijave.
Na Kongres GZS se je potrebno prijaviti in plačati kotizacijo do četrtka, 12. januarja 2017. Po tem datumom ne sprejemamo naknadnih prijav, niti odpovedi in možnosti povračila kotizacije.

Prijava za strokovne delavce, ki potrebujejo licenco, se mora opraviti preko informacijskega sistema GZS.

Udeleženci kongresa, ki ne potrebujejo licence in niso ter ne želijo biti registrirani pri GZS, se na kongres prijavijo tukaj:

Usposobljen kader pilatesa in aerobike, ki je že pridobil uporabniško ime in geslo prosimo, da se prijavijo preko informacijskega sistema. V kolikor to ni mogoče, se prosim prijavite preko tukaj.

Na prireditev Športnik leta so vabljeni vsi udeleženci, brez predhodne prijave.

KOTIZACIJA: določena v priponki RAZPIS
Kotizacijo prosim poravnajte do 12. januarja 2017 na račun GZS, številka SI56 1910 0001 0037 323, za sklic navedite KONGRES GZS - IME UDELEŽENCA. Računi bodo izstavljeni po kongresu.
V primerih, ko plačujejo fizične osebe, pogosto ni razvidno, za koga je plačilo narejeno. Zato vas prosimo, da na kongres prinesete s seboj potrdilo o plačilu (ne velja v primeru, ko je plačnik društvo).

DODATNE INFORMACIJE:
Mednarodna znanstvena konferenca